Job openings at PaperFoam

Vacatures bij PaperFoam

Nederland – Business Controller (fulltime)

PaperFoam zoekt een ervaren business controller / group controller. Als business controller werk je vanuit het hoofdkantoor in Barneveld, maak je deel uit van het MT van PaperFoam en rapporteer je rechtstreeks aan de directie. De organisatie groeit hard en breidt wereldwijd uit met nieuwe vestigingen en als business controller ben je een belangrijke schakel in deze projecten; je maakt scherpe analyses en vertaalt deze naar stuurcijfers, je denkt mee en adviseert over het doen van investeringen.

Bekijk de volledige vacature…

De werving en selectieprocedure is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Femke Heuvel, Tel. 06-42125232, mail: femke@recruitersaanderijn.nl.

Nederland – Logistiek medewerker (fulltime)

Locatie: Barneveld
Opleiding: MBO

Als logistiek medewerker binnendienst bestaan je werkzaamheden uit het organiseren van nationale en internationale transporten van en naar onze productielocaties in Nederland en het buitenland. Dit doe je in een dynamische en flexibele omgeving met een platte organisatiestructuur.

Wil je meer weten over de werkzaamheden en het profiel van logistiek medewerker bij PaperFoam? Bekijk de volledige vacature hier.

Nadere inlichtingen en solliciteren kan via:

Gerben Ruizendaal
06-38546419
ruizendaalg@paperfoam.com

Nederland – Product Engineer

Locatie: Barneveld
Opleiding: HBO/WO richting industrieel ontwerpen of werktuigbouwkunde

Als product engineer ben je verantwoordelijk voor het goed opleveren van nieuwe producten (verpakkingen) richting de klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat deze producten geproduceerd kunnen worden bij de verschillende wereldwijde productielocaties. Dit doe je door het tekenen (3D CAD), laten maken en testen van matrijzen. PaperFoam heeft een eigen ontwerpteam en op de afdeling Design & Moulds is men bezig om vorm te geven aan nieuwe producten. Van eerste concept schetsen tot aan het begeleiden van de opstart van een nieuw product in productie.

Bekijk de volledige vacature hier

De werving & selectieprocedure is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen kun je contact opnemen met Yvette Sanders, tel.
06-506 122 89, mail: yvette@recruitersaanderijn.nl

Nederland – Productiemedewerkers en technische dienst

Locatie: Barneveld

PaperFoam is een jong en innovatief bedrijf in Barneveld waar duurzaam en biobased verpakkingsmateriaal geproduceerd wordt. Omdat wij grote groei doormaken, zijn wij op zoek naar personeel. Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je flexibel en ook in het weekend inzetbaar (minimaal 24 uur per week)? Dan hebben wij per direct werk voor jou. Ook voor vakantiewerk ben je bij ons aan het goede adres. Ervaring is geen vereiste!

  • inpakkers
  • procesoperators/ploegleiders
  • mengers
  • monteurs
  • monteurs matrijzen
  • vakantiewerk

Meer informatie

Voor verdere inlichtingen kun je terecht bij Mark Geerts (06-149 64 755) of Eric Kok (06-149 89 268). Ze staan je graag te woord!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kom jij ons team versterken?

We zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • In welke functie ben je geïnteresseerd?
  • Plaats hier een korte introductie of motivatie en eventuele vragen en opmerkingen
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Your job at PaperFoam

Interested in working for us? Send us your CV and motivation to info@paperfoam.com. There are role's at PaperFoam regularly, from marketing and sales to research and technology.

Scroll down for current openings.

Thesis projects

We work with interns for thesis projects regularly. Feel free to contact us and discuss possible projects.

We werken veel met afstudeerders en stagiairs. Neem contact op met een van onze afdelingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.