Job openings at PaperFoam

Vacatures bij PaperFoam

Nederland – Trainee (6 FTE)

In februari 2019 start PaperFoam weer met een traineeship voor een groep van 6 afgestudeerde HBO/WO studenten in een technische opleidingsrichting. In 6 maanden doorloop je het gehele bedrijf en wordt je klaargestoomd voor een  1 van de rollen in sleutelposities zoals internationale technologische klantondersteuning, internationale sales, productieautomatisering en research & development. Het traineeship bij PaperFoam vraagt eigen initiatief, durf en een open minded opstelling met als doel het leveren van een waardevolle bijdrage aan de organisatie en een vliegende start van je carrière.

Bekijk de volledige vacature…

De werving en selectieprocedure is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Yvette Sanders-van der Leeuw, Tel. 06-506 122 89, mail: yvette@recruitersaanderijn.nl. Solliciteer vóór 17 december!

Nederland – KAM Medewerker (0,8-1,0 FTE)

PaperFoam zoekt een een enthousiaste, flexibele en sociaalvaardige KAM (QHSE) medewerker (0,8-1,0 FTE) die zich verder wil ontwikkelen. Als KAM medewerker heb je continue oog voor mogelijke verbeteringen, signaleer je risico’s en weet je eisen vanuit normen, klanten, wet en regelgeving, samen met de proceseigenaren praktisch te vertalen naar vernieuwde werkwijzen en structuren. Een leuke baan bij een internationale organisatie met een marktconform salaris met voldoende groeimogelijkheden.

Bekijk de volledige vacature…

Om te reageren of voor vragen kun je contact op nemen met Karin Kamerman (KAM-coördinator), tel: 06-42801021; e-mail: kamermank@paperfoam.com.

Nederland – Business Controller (fulltime)

PaperFoam zoekt een ervaren business controller / group controller. Als business controller werk je vanuit het hoofdkantoor in Barneveld, maak je deel uit van het MT van PaperFoam en rapporteer je rechtstreeks aan de directie. De organisatie groeit hard en breidt wereldwijd uit met nieuwe vestigingen en als business controller ben je een belangrijke schakel in deze projecten; je maakt scherpe analyses en vertaalt deze naar stuurcijfers, je denkt mee en adviseert over het doen van investeringen.

Bekijk de volledige vacature…

De werving en selectieprocedure is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Femke Heuvel, Tel. 06-42125232, mail: femke@recruitersaanderijn.nl.

Nederland – Productiemedewerkers en technische dienst

Locatie: Harselaar-Oost Barneveld

PaperFoam is een jong en innovatief bedrijf in Barneveld waar duurzaam en biobased verpakkingsmateriaal geproduceerd wordt. Omdat wij sterke groei doormaken, zijn wij op zoek naar personeel. Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je flexibel en ook in het weekend inzetbaar (minimaal 24 uur per week)? Dan hebben wij per direct werk voor jou. Ook voor vakantiewerk ben je bij ons aan het goede adres. Ervaring is geen vereiste!

Inpakkers

Precies en snel producten controleren en inpakken.

Procesoperators/ploegleiders

Je snapt techniek, kunt een ploeg organiseren/leiden en machines bedienen. (MBO-4)

Mengers

Voor het mengen van grondstoffen ben je precies en lichamelijk sterk. (MBO-4)

Monteurs

Voor regulier en storingsonderhoud kun je goed analyseren en ken je de techniek door en door. (minimaal MBO-4)

We produceren in 5 ploegendienst (inpakkers, operators) gedurende 7 dagen per week. Voor verdere inlichtingen kun je terecht bij Eric Kok (06-149 89 268) of Mark Geerts (06-149 64 755). Ze staan je graag te woord! Sollicitaties voorzien van cv en motivatiebrief naar koke@paperfoam.com.

Your job at PaperFoam

Interested in working for us? Send us your CV and motivation to info@paperfoam.com. There are new job openings at PaperFoam frequently, from marketing and sales to research and technology.

Current openings are listed above.

Thesis projects

We work with interns for thesis projects regularly. Feel free to contact us and discuss possible projects.

We werken veel met afstudeerders en stagiairs. Neem contact op met een van onze afdelingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.