Job openings at PaperFoam

Vacatures bij PaperFoam

VACATURE PROEFSPUITER BARNEVELD

Voor PaperFoam in Barneveld zoeken wij een enthousiaste, technische en leergierige proefspuiter!

Wil je werken bij een internationaal, snel groeiend, innovatief en technisch bedrijf? Vind jij duurzaam ondernemen waardevol? Wil je graag werken in een informele en flexibele omgeving? Wil jij je graag bezig houden met nieuwe ontwikkelingen en wil je graag nieuwe dingen leren? Neem dan nu contact met ons op!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij iemand die gestructureerd kan werken aan het proefspuiten van ontwikkelingsmatrijzen, zodat aan de klant een zo goed mogelijk product wordt geleverd?
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk om goede rendements-testen uit te voeren met productie matrijzen. Samen met de engineers creëer je een zo optimaal mogelijk werkende matrijs met de juiste instellingen voor de verschillende productie locaties. Jij bent een persoon die de rust bewaard en zorgt dat de gegevens die geanalyseerd en verwerkt zijn ook gedocumenteerd worden.
Bij het proefspuiten wordt enige creativiteit van je gevraagd en is het zaak dat je de kennis die hiervoor nodig is ontwikkeld.

Bekijk de volledige vacature

Your job at PaperFoam

Interested in working for us? Send us your CV and motivation to info@paperfoam.com. There are new job openings at PaperFoam frequently, from marketing and sales to research and technology.

Current openings are listed above.

Thesis projects

We work with interns for thesis projects regularly. Feel free to contact us and discuss possible projects.

We werken veel met afstudeerders en stagiairs. Neem contact op met een van onze afdelingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.