Job openings at PaperFoam

Vacatures bij PaperFoam

Wil je werken bij een internationaal, snel groeiend, innvatief en technisch bedrijf? Vind jij duurzaam ondernemen waardevol? Wil je graag werken in een informele en flexibele omgeving? Wil jij je graag bezig houden met nieuwe ontwikkelingen en wil je graag nieuwe dingen leren? Neem dan nu contact met on op!

PROEFSPUITER BARNEVELD

Voor Paperfoam in Barneveld zoeken wij een enthousiaste, technische en leergierige proefspuiter!

Ben jij iemand die gestructureerd kan werken aan het proefspuiten van ontwikkelingsmatrijzen, zodat aan de klant een zo goed mogelijk product wordt geleverd?
Daarnaast ben je ook verantwoordelijk om goede rendements-testen uit te voeren met productie matrijzen. Samen met de engineers creëer je een zo optimaal mogelijk werkende matrijs met de juiste instellingen voor de verschillende productie locaties. Jij bent een persoon die de rust bewaard en zorgt dat de gegevens die geanalyseerd en verwerkt zijn ook gedocumenteerd worden.
Bij het proefspuiten wordt enige creativiteit van je gevraagd en is het zaak dat je de kennis die hiervoor nodig is ontwikkeld.

Bekijk de volledige vacature

PRODUCT DESIGNER BARNEVELD

Voor PaperFoam in Barneveld zoeken wij een enthousiast, creatieve en technisch onderlegde product designer / packaging designer / industrieel ontwerper / product engineer die toe is aan een 2e of 3e stap!

Als product designer ben je verantwoordelijk voor jouw eigen projecten. Je zorgt voor het goed opleveren van nieuwe verpakkingen en verpakkingsoplossingen voor de klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat deze producten geproduceerd kunnen worden bij de verschillende wereldwijde productielocaties.

Bekijk de volleidge vacature

PRODUCTIELEIDER NEDERLAND

De productie leider is verantwoordelijk voor het proces en de realisatie van onze duurzame verpakkingen. De productieleider draagt zorg voor continue verbetering van de efficiency en kwaliteit en zorgt dat dit resulteert in een optimaal rendement.

Als productieleider ben je een onmisbare schakel tussen het management en je medewerkers. Je controleert en verbetert de processen en begeleidt je teamleden. Dat doe je onder andere door de planning uit te stippelen, problemen op te lossen en je medewerkers te sturen op output en kwaliteit. Als Productieleider heb je volop ruimte om binnen kaders zelf beslissingen te nemen en veranderingen door te voeren. De Productieleider is verantwoordelijk voor het verder professionaliseren en optimaliseren van het productieproces.

Bekijk de volledige vacature

Your job at PaperFoam

Interested in working for us? Send us your CV and motivation to info@paperfoam.com. There are new job openings at PaperFoam frequently, from marketing and sales to research and technology.

Current openings are listed above.

Thesis projects

We work with interns for thesis projects regularly. Feel free to contact us and discuss possible projects.

We werken veel met afstudeerders en stagiairs. Neem contact op met een van onze afdelingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.