Job openings at PaperFoam

Wil je werken bij een internationaal, snel groeiend, innovatief en technisch bedrijf? Vind jij duurzaam ondernemen waardevol? Wil je graag werken in een informele en flexibele omgeving? Wil jij je graag bezig houden met nieuwe ontwikkelingen en wil je graag nieuwe dingen leren? Neem dan nu contact met ons op!

MONTEUR werkplaats (32-40 uur)

Als monteur werkplaats ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het productie-gereedmaken van matrijzen.
Op deze afdeling worden de matrijzen gecontroleerd, aangepast en getest. De werkzaamheden van de monteur hebben vooral te maken met…..

Bekijk hier de volledige vacature

PRODUCT DESIGNER

Voor PaperFoam in Barneveld zoeken wij een enthousiast, creatieve en technisch onderlegde product designer / packaging designer / industrieel ontwerper / product engineer.

Als product designer ben je verantwoordelijk voor jouw eigen projecten. Je zorgt voor het goed opleveren van nieuwe verpakkingen en verpakkingsoplossingen voor de klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat deze producten geproduceerd kunnen worden bij de verschillende wereldwijde productielocaties.

Concrete werkzaamheden zijn:

Bekijk hier de volledige vacature

PROEFSPUITER

Voor PaperFoam in Barneveld zoeken wij ter uitbreiding van ons team een oplossingsgerichte proefspuiter met enthousiasme en humor!

Als proefspuiter ben je werkzaam in de “werkplaats” van PaperFoam. Op deze plek in de organisatie worden de klant specifieke matrijzen beoordeeld, aangepast en getest om vervolgens richting de diverse productieplants in de wereld verstuurd te worden.

Als Proefspuiter bedien je de verschillende machines en ben je ……

Bekijk hier de volledige vacature

STAGEPLAATS- AFSTUDEREN

Paperfoam stelt jaarlijks meerdere stage/ en afstudeerplaatsen beschikbaar voor mbo-en hbo-studenten. Paperfoam is het duurzame bedrijf om de theorie in de praktijk te brengen en zo praktijkervaring op te doen. Wij zijn een erkend leerbedrijf, en bereiden je graag voor op je professionele toekomst.
Informeer bij onze afdeling HR naar de mogelijkheden. Mail naar weerdl@paperfoam.com of  bel 0342-401667

Your job at PaperFoam

Interested in working for us? Send us your CV and motivation to info@paperfoam.com. There are new job openings at PaperFoam frequently, from marketing and sales to research and technology.

Current openings are listed above.

Thesis projects

We work with interns for thesis projects regularly. Feel free to contact us and discuss possible projects.

We werken veel met afstudeerders en stagiairs. Neem contact op met een van onze afdelingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.