Job openings at PaperFoam

Wil je werken bij een internationaal, snel groeiend, innovatief en technisch bedrijf? Vind jij duurzaam ondernemen waardevol? Wil je graag werken in een informele en flexibele omgeving? Wil jij je graag bezig houden met nieuwe ontwikkelingen en wil je graag nieuwe dingen leren? Neem dan nu contact met ons op!

LABORATORIUM BEHEERDER (16-24 UUR)

Wij zoeken ondersteuning voor de afdeling Research en Technologie voor onze locatie in Barneveld, iemand met een opgeruimd karakter.

Vind jij het leuk om proeven voor te bereiden? Ben jij graag onderdeel van een gezellig onderzoeksteam maar vind je het niet erg om zelfstandig werk te verrichten? Ben je communicatief vaardig, energiek en proactief? Reageer dan nu op deze functie!

Bekijk de volledige vacature

MONTEUR WERKPLAATS BARNEVELD

Voor PaperFoam in Barneveld zoeken wij een monteur die graag sleutelt aan matrijzen.

Heb jij twee rechterhanden en ben je dol op uitdagingen? Heb jij interesse in techniek en wil je nieuwe dingen leren? Wil je werken in een flexibele omgeving in een leuk team? Neem dan nu contact met ons op!

Bekijk de volledige vacature

STAGEPLAATS

Paperfoam stelt jaarlijks meerdere stageplaatsen beschikbaar voor mbo-en hbo-studenten. Paperfoam is het duurzame bedrijf om de theorie in de praktijk te brengen en zo praktijkervaring op te doen. Wij zijn een erkend leerbedrijf, en bereiden je graag voor op je professionele toekomst.
Informeer bij onze afdeling HR naar de mogelijkheden.

Your job at PaperFoam

Interested in working for us? Send us your CV and motivation to info@paperfoam.com. There are new job openings at PaperFoam frequently, from marketing and sales to research and technology.

Current openings are listed above.

Thesis projects

We work with interns for thesis projects regularly. Feel free to contact us and discuss possible projects.

We werken veel met afstudeerders en stagiairs. Neem contact op met een van onze afdelingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.